lørdag 6. juli 2013

It's not the destination, it's the journey









I Igår tok jeg med skjerfet på dets første bytur.

Så møtte vi, skjerfet og meg altså, mine gode venninner Victoria og Linda. Vi hadde en herlig kveld, med alt fra bibellesning og bønn til vill løping fra skumle måker. Victoria fikk måkedritt på seg sist uke, og har da en nylig utviklet måkeangst... 

Etter den siste måkeepisoden var vi litt sånn "hva gjør vi nå?" Det var helt klart at vi ikke kunne forbli på Bystranda. 

Linda foreslo McDonalds. 

Men så gikk vi forbi Festningen, og vi bare "photoshoot!!!!" Så det gjorde vi. Det var sånn type tre kjærestepar som satt på benker rundt oss, meeen de forsvant alle sammen, ganske så raskt. 
#crazysinglegirls, liksom. 

Så gikk vi videre oppover i byen, og Victoria bare "vi drar på kino!"

Og vi bare "JA!"

Så gikk vi først på do, på kinoen, hvor vi hadde enda en photoshoot. Og så kom vi frem til at vi ikke ville på kino likevel. 

Så fant vi ut at vi skulle spise på McDonalds. Men så ombestemte vi oss, og dro heller på Herlig Land. Og så ombestemte vi oss igjen, og fant ut at det beste i hele verden, det var å kjøpe boller på Kiwi!

På vei bort til Kiwi gikk vi forbi domkirka. Jeg bare "visste dere at man kan gå på toppen av tårnet i domkirka?"

Og de andre bare "det må vi gjøre!" 

Så la vi en slags plan om at vi skulle utgi oss for å være utlendinger, og øvde oss litt på dialekter og sånn. (Selv om det vel egentlig ikke er noe krav om å være utenlandsk for å klatre til toppen...) Men til slutt endte vi opp med å bare dra på Kiwi. 

På Kiwi fant vi ut at vi egentlig hadde mer lyst til å kjøpe mat på Deli Deluca. Så da dro vi der. Og brukte sånn type tjue minutter på å diskutere fordeler og ulemper med de ulike matvarene. Så endte vi opp med å bare kjøpe smoothie. 

SÅ var det jo litt kaldt å drikke smoothie, så vi dro ned til havna, siden det var sol der. Men. Det blåste veldig. Logisk nok. Så dro vi opp i Markens igjen, og endte opp, selvfølgelig, på McDonalds...

Alt i alt var det en utrolig gøy kveld. Føler vi tok spontanitet til et helt nytt nivå, sånn, ved å endre planene våre hvert fjerde minutt liksom. Følte og at det var litt flashback til ungdomsårene, sånn atferdsmessig. Men. Dette er tross alt byen vi alle VAR ungdommer i.

Og idag er det endelig fint vær! Så jeg må ut og sole meg litt mer, jeg! 
Snakkes =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar