tirsdag 9. juli 2013

Girls just wanna have fun!

Sol og sommer, kan det bli bedre? Selv en person som meg, som er forholdsvis begeistra fra før av, blir liksom ekstra glad nå i disse dager...særlig når man kan bruke tid ved sjøen!

I det siste har det gått mye i Bystranda. Den er jo veldig sentral og fin og sånn.

Men. En liten advarsel. Jeg har en mistanke om at byens måker har pekt den ut som sitt personlige avføringshotspot!

På lørdag ble nemlig Astrid utsatt for sitt andre måkebæsjangrep på to uker! Denne ganga havnet det direkte i fjeset hennes!

Astrid er sykepleier, og kanskje den personen jeg vet om i verden som har høyest toleranse for ekle ting. Men selv etter hennes standarder var altså gusjegrønn måkedritt ganske lite digg. Hun løp ut i (den fortsatt iskalde) sjøen for å vaske det vekk, og Linda og meg løp etter. Vi tenkte det var hyggelig å være litt solidarisk mot vår kjære venninne i hennes nød, og da bade sammen med henne.

Denne solidariteten hadde derimot sin grense, og den nådde vi etter å ha fått vann på omtrent halve foten...sorry, Astrid!

Etterpå skulle vi møte Victoria, og vi vurderte faktisk en stund å ikke fortelle henne om det som hadde hendt. Pga. måkedrittangsten hennes. Vi var litt redde hun ALDRI ville bli med oss på stranda mer, det hadde vært skikkelig kjipt... men vi fortalte det da...så satser på at hun fortsatt blir med på badeturene våre!

Uansett, vi skulle altså hjem til meg på dette tidspunktet, og sto på busstoppet. Småspiste på godteriet vi egentlig skal ha til etter middagen. Så kommer det en full mann bort til oss, og spør om han kan få godteri.

Han bare "jeg vil ikke ha røyk! Bare godteri!"

Men så kom bussen hans, så han dro.

Så spurte vi en tilfeldig forbipasserende om han kunne ta bilde av oss, med Astrids iphone. Men. Han viste også å være full. (Merka ikke det da vi spurte, klokka var liksom bare 19 på dette tidspunktet...) Så han slet veldig med å ta et bilde...

Og så spurte Linda en ny forbipasserende, som tilfeldigvis var utenlandsk (viktig detalj til senere!) om han kunne ta bilde av oss, men han bare ignorerte oss.

Kanskje ett sekund etter at han hadde passert oss, uttaler Astrid at "vi må passe litt på hvem vi spør om å ta bilde, de kan jo stjele telefonen!"

Hun mente dette i relasjon til den tidligere personen, som var full. Men. For den nevnte utenlandske mannen fremsto det vel som om han var en særlig mistenkt i forhold til tyveri.

Og ja, han hørte hva vi sa....flaut!

Så da måtte vi faktisk spise litt mer godteri.

Vel hjemme lagde vi kyllingsalat og aioli. Jeg må nesten skryte litt av Victoria og Linda, som lagde sistenevnte fra bunnen av! Her snakker vi koneemner ;)

Det kan jo være litt slitsomt å lage mat, da. Så for å få litt mer energi, måtte vi alle forsyne oss ytterligere av godteposen...

Så da den offisielle godterispisingstiden kom, var det egentlig ikke så mye igjen...

Men, uansett, alltid gøy å henge med mine kjære venninner! Særlig når de havner i like mange vittige episoder som meg selv... (oppsto et par episoder til som egner seg best å ta face to face...) Kanskje derfor vi er venner ;)
Klemmer =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar