lørdag 1. februar 2014

Hello world, I really missed you


Hey peeps ;)

Håper dere har hatt en fin fredag! 

Selv har jeg tilbrakt dagen med å lese om tortur. (Fordi det er pensum, ikke pga at det er et personlig interesseområde). 



Føler nesten jeg har vært gjennom en tortursituasjon selv, jeg, etter mitt lille eksilopphold i leiligheten. Ha ha.

Vet jeg sier dette hver gang jeg har obli, men neste gang, da SKAL jeg serr jobbe mer første dagen!

Heldigvis har jeg utrolig støttende samboere. Kristine gav meg skrivetips, og Astrid delte villig sine rundstykker med meg. Så det hjalp :)



Mine kjære jenter la seg etterhvert, da. Mens jeg satt oppe HELE natta. Leverte 06:30... Så endte med at jeg spiste frokost før jeg la meg, lol ;)

Var en smule fjern igår, naturlig nok, så var bare hjemme. Idag, derimot, gikk jeg ut i verden igjen, og det var FANTASTISK! 

Skulle bare på skolen, liksom, men det var spennende nok for meg, etter to dager hjemme. 

Var faktisk såpass gira, at jeg tilogmed tok en lesesalsselfie ;)  ha ha. De andre på rada mi var altså på lunsj på dette tidspunktet. 



Sykt kleint, hvis de hadde kommet inn akkurat da jeg tok bildet...sitter med folk jeg kjenner og, men de det var snakk om, er altså personer jeg aldri har snakka med. (Noe som egentlig er kleint i seg selv. Vi ser hverandre HVER dag). 

Som om ikke det var nok at jeg fikk tilbringe noen herlige timer på salen: ikveld kunne jeg dra ut nok en gang! Denne ganga var det tilogmed snakk om noe gøy, nemlig spillkveld med Navigatørene! 

Hadde en veldig bra kveld, med masse latter, og inntak av mat med høyt sukkerinnhold. (Begge ting jeg er fan av!) Tapte riktignok i spillet, meeen har ikke superutviklet konkurranseinstinkt, så det gikk fint. Jeg er hun som vil gi ledende hint til de andre lagene, liksom. 

Men dere, nå er det ganske sent...har egentlig en del å ta igjen på søvnfronten, så tror jeg sier godnatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar