fredag 25. juli 2014

Copycat: et familiedrama


Hey peeps! Håper dere har en bra sommer =) Her i det Randøyske hjem skjer det MASSE saker og ting. For det første, så gifter Silje seg på lørdag. Så, det går mye i kirkepynting og prøvetimer på håroppsatser og liknende. 

Men. Som om ikke det var nok. Så har vi nå fått en "inntrenger" i vårt hjem! Denne inntrengeren har vi gitt navnet Copycat.

Vi vet ikke hvor lenge Copycat har vært i blant oss. Starten på at vi oppdaget ham, var på lørdag. Mamma og pappa satt ute, og vår kjære kattepus Pottifar lå like ved. Plutselig utbryter pappa at Pottifar ikke var Pottifar!!

Mamma bare "hæ? Nei, det der er jo Pottifar..."

Pappa bare "nei, denne har en grå flekk på seg, men er lik ellers..."

Men mamma bare "nei, nei, det er Potti!"

(Mamma er type 1000 ganger mer opptatt av katten enn det pappa er, så ser at hun ikke trodde på ham).

Litt senere hadde derimot Paul en skjellsettende opplevelse.  Han koste med katten, og så oppdaga han at en identisk katt løp forbi utenfor! 

Det var da vi innså at Pottifar har en dobbeltgjenger! Han utgir seg også for å være Potti, så det er ganske creepy. Vi har gitt denne andre katten navnet Copycat. Eneste forskjell mellom ham og Potti er at Copycat har en grå flekk på siden. 

Så, som dere ser, familiedrama på høyt nivå her i gården...

Heldigvis har jeg fortsatt tid til å dra på stranda, siden det er helt fantastisk vær her! Serr, føler jeg lever i SYDEN. 


Faktisk er Astrid og jeg sammen på bystranda AKKURAT NÅ! (Derfor innlegget dessverre ikke er illustrert av kattebilder)


Som seg hør og bør for en sørlandschick, så elsker jeg strandliv og soling. Eneste ulempen er at det er lett å glemme at man ikke er alene, og plutselig har du og venninnene dine masse kleine samtaler ALLE kan høre. Ha ha. Men. Det er jo fint at ens eget liv kan gi glede til andre. 

Oki, tror nesten jeg må bade litt mer, jeg! 
Dere må alle kose dere i finværet, vi snakkes :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar